Pieter Brughmans

Hallo! Ik ben Pieter Brughmans, diëtist.

Ik ben gespecialiseerd in het aanleren van blijvende gezonde voedingsgewoontes. Ik zoek met jou de meest haalbare en effectieve manieren om een gezondere versie van jouw leefstijl te bekomen.

Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vetverlies, verbeterde cholesterol en bloedsuikerwaardes, minder gewrichtsbelasting, meer energie, grotere fitheid, … .

Ik geloof eerder in blijvende veranderingen dan in tijdelijk, drastisch diëten. Ik zoek samen met jou voedingsadviezen die je met plezier kan blijven doen, zonder echt gevoel van beperkt te zijn of een ‘dieet-gevoel’.

Individuele consultaties worden aangerekend aan het gangbare tarief van 25 euro per 30 min effectieve consultatie.

De indirecte tijd (voorbereiding gesprekken, opstellen adviezen, online materialen, …) zit al in deze prijs verrekend.

Uit ervaring bleek dat 75 minuten het meest efficiënt is om bij het intakegesprek een gedetailleerde en grondige anamnese uit te voeren.

 

Bij consultatie 2 is dit nodig om met uw feedback een volledig uitgewerkt en persoonlijk advies te bekomen, zodat u exact weet wat te doen. Ik streef hiermee naar een zo hoog mogelijke haalbaarheid en toepasbaarheid in uw leven. Dat is cruciaal voor een blijvend resultaat.

Het is dan ook mijn bedoeling dat ik u slechts één keer begeleid en u daarna zelf verder kan.


Hoewel ik mij voornamelijk bezig houd met levensstjilverandering kan u voor een aantal andere specifieke, medisch aangewezen diëten ook bij mij terecht.
In bepaalde gevallen verwijs ik u graag door naar een collega met een relevante specialisatie (FODMAP-dieet, coaching bij eetstoornissen, voeding voor topsporters, diabetes type 1, voeding bij nierinsufficiëntie, … )

 

Meer info: www.dietistpieter.be.
Contact: telefonisch (0460 94 51 81) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Erkenningsnummer diëtist RIZIV: 5-64633-04-601