Zorgzaam Wilsele

Met onze praktijk willen we mee een stuwende kracht zijn achter het project ‘Zorgzaam Wilsele-dorp /Kareelveld’.

We zien in onze eigen buurt nog te vaak mensen die om allerlei redenen uit de boot (dreigen te) vallen en daar willen we heel graag iets aan trachten te doen.
Met Zorgzaam Wilsele-dorp/Kareelveld willen we proberen om voor alle mensen uit onze buurt de gezondheids- en welzijnstoestand te verbeteren.

We zijn er van overtuigd dat we dat niet alleen kunnen en dat we daarvoor op zoek moeten gaan naar de verbinding tussen het professionele netwerk (de artsen, apothekers, kinesisten, …) en het lokale netwerk van buurtbewoners.

In dit project proberen we te zoeken naar de kracht van de buurt en die in te zetten ten voordele van andere mensen uit de buurt. Soms zal de ene baat hebben bij hulp van de andere, een andere keer kunnen die rollen ook omgekeerd zijn.

 

Zorgzaam Leuven

Dit project kadert in een groter geheel ‘Zorgzaam Leuven’ en is enkel mogelijk door de goede samenwerking met allerlei partners: alle lokale zorgverleners, de lokale verenigingen, het buurtcomité 3012WD, het buurtcentrum Wilsele-dorp, de stad Leuven, de Wingerd, het Roerhuis, …  en andere actieve personen die zich persoonlijk engageren in dit project.

Meer info over ‘Zorgzaam Leuven’: www.zorgzaamleuven.be

Er is (nog) geen website voor ons project, maar we zullen hier op tijd en stond een stand van zaken brengen om je op de hoogte te houden.

Wil je actief betrokken worden, dan kan je altijd een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kan ons nu ook al volgen op Facebook: